Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Wie is Cees Miedema?

Over Cees Miedema

Over Cees Miedema

Cees is professioneel, authentiek, overtuigend, nieuwsgierig en verbindend. Hij is een pragmatische zelfstarter die ‘out of the box’ kan denken en snel en makkelijk schakelt tussen strategisch- en tactisch niveau. Cees voegt de daad bij het woord, spreekt de taal van een technische uitvoeringsorganisatie én schakelt net zo makkelijk op het niveau van het MT.

Werkwijze

Met een nuchtere en directe werkwijze helpt hij ondernemers in MKB en familiebedrijven om hun doelen en dromen te realiseren. Met meer dan gemiddelde interesse voor techniek, gedreven door het behalen van resultaten en gevoel voor de menselijke verhoudingen zorgt hij voor structurele veranderingen. Als interim manager krijgt hij zaken in beweging, als sparringpartner legt hij de vinger op de kwetsbare plekken. Met als doel jou als ondernemer succesvoller te maken. Niet alleen financieel maar ook door meer rust in jouw onderneming te brengen.

ceesmiedema.nl | Interim & Sparringpartner MKB Familiebedrijven

Zakelijk

Na het afronden van de studie technische bedrijfskunde in Twente, heeft Cees in uiteenlopende rollen gewerkt bij aansprekende bedrijven zoals Athlon Groep, Canon Benelux, VNU, Sanoma Uitgevers, Logica Management Consulting en ProRail. De rode draad was het werken aan vernieuwingen. Werken aan een logische onderbouwing en vervolgens vol passie de gewenste verandering in gang  zetten. Als dat lukt is de beloning groot. Niet alleen zichtbaar in een verbetert rendement maar ook in de uit- en onuitgesproken waardering van de omgeving.

Privé

De wereld heeft nog veel verborgen plekken, Cees houdt van reizen, nieuwe culturen en mensen ontmoeten. Daarnaast heeft hij een passie voor sport en de sportbeleving! Hard werken, afzien, spanning en vervolgens genieten van een mooie prestatie. Je kunt niet altijd winnen maar wel leren over wat je eventueel anders kan doen. In zijn vrije tijd staat hij als coach naast het voetbalveld om dit ook aan de jeugd mee te kunnen geven.