Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Wat zijn jouw resultaatsbepalers? Waar stuur jij je bedrijf dagelijks op?

ceesmiedema.nl | Interim & Sparringpartner MKB Familiebedrijven

Rendementsscan MKB

Wil je ook bij de succesvolste ondernemingen in jouw branche behoren? Wil je de grip op jouw onderneming vergroten en eenvoudig sturen op relevante resultaatbepalers? Laat je dan verrassen door de kracht van onze krachtige rendementsscan MKB bedrijven.

Als officieel partner maak ik gebruik van een online instrument genaamd Management Kompas Systeem (MKS). Het MKS is speciaal ontwikkeld voor het MKB in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen. Het MKS is een unieke adviesmethode welke een verhelderend inzicht in de bedrijfsvoering verschaft en focust op de resultaatbepalers (KPI’s) van de onderneming. Dat inzicht zorgt voor directe rendementsverbetering en duurzame verhoging van de ondernemingswaarde. Ruim 80% van de ondernemers welke het MKS systeem hebben toegepast, realiseerden binnen een jaar een winstverdubbeling!

De rendementsscan is een krachtig instrument voor ondernemers in uiteenlopende situaties. Naast ondernemers die kampen met verliesgevende of achterblijvende resultaten wordt de scan ook succesvol ingezet bij goed renderende bedrijven. Want wie wil niet op eenvoudige wijze zijn of haar bedrijf sturen op de relevante resultaatsbepalers. En vandaag heldere keuzes maken voor de dag van morgen.

Wil je als ondernemer meer grip op de onderneming? Wil je meer rendement behalen? Of ben je voornemens een bedrijf te kopen of verkopen, of is er sprake van bedrijfsopvolging? Laat je overtuigen van de kracht, waarde en eenvoud van de rendementsscan. Een duurzaam instrument die vernieuwende inzichten gaat geven in jouw bedrijf. En ben je straks overtuigd? Dan helpen we je desgewenst ook graag om het gewenste resultaat te behalen. Dan maken we een begeleidingsprogramma op maat met zowel aandacht voor de langere termijn strategie als hele concrete actieplannen voor de dag van morgen. 

Ondernemers die aantoonbaar getroffen zijn door Corona nodig ik ook van harte uit om een rendementsscan aan te vragen!  

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak!