Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Waar sta jij als ondernemer en wat wil je bereiken?

ceesmiedema.nl | Interim & Sparringpartner MKB Familiebedrijven

Bedrijfsadviseur MKB | Register Strateeg

Register Strateeg

Als Bedrijfsadviseur en Register Strateeg ™ begeleid ik ondernemers in het MKB.

Mijn werkwijze typeert zich als concreet, slagvaardig en persoonlijk. Ik ben nieuwsgierig naar uw onderneming en u als ondernemer.  Met mijn ondersteuning kiest u bewust voor een onafhankelijk klankbord. Ik ben dan ook niet verbonden aan een bancaire instelling of een specifieke branche. De kern van mijn aanpak is een intensieve samenwerking met de ondernemer. Alleen dan heeft mijn inzet op lange termijn effect.

Samengevat gaan we samen onderzoeken waar de kracht van de onderneming en u als ondernemer ligt. Samen maken we overtuigende plannen en gaan ze vervolgens omzetten in concrete acties.  We doen alles stap voor stap en in het tempo van u als ondernemer. Samen gaan we de gewenste verandering of vernieuwingen realiseren. Reeds meerdere ondernemers heb ik geholpen om (nieuwe) richting te geven aan hun zakelijke activiteiten. Om vervolgens met plezier, rust en uiteindelijk meer rendement te ondernemen.

 

Strategic Support Programme

Naast mijn praktijkervaring maak ik als Bedrijfsadviseur en Register Strateeg gebruik van een Strategic Support Programme (SSP).

Het programma richt zich met name op de ontwikkeling en de kansen van uw onderneming en ondernemer in het MKB. Het SSP biedt praktische ondersteuning bij het realiseren van uw doelstellingen, zowel op het persoonlijke als op het zakelijke vlak. De grote kracht ligt in de integrale aanpak, evenals het maatwerk dat geboden wordt. Binnen het programma komen alle aspecten aan de orde die ondernemers in hun dagelijkse praktijk tegenkomen. Van marketing tot financiering, van inkoop tot personeel en van externe stakeholders en familierelaties. Daarnaast zijn we pragmatisch en kijken ook naar de uitdagingen van ‘vandaag en morgen’. Met uiteindelijk op de lange termijn een gezonde bedrijfsvoering en een ondernemer met een duidelijke focus, grip heeft op de cijfers en koers durft te houden!

Het programma bewijst zich keer op keer. En zeker als er een onderling vertrouwen gaat groeien. Corona gaf ook een duidelijk bewijs op dat gebied. De ondernemers die ik mag begeleiden blijven gefocust op hun strategie, stellen sneller de juiste prioriteiten en blijven resultaten behalen. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Graag kom ik met u kennismaken in een persoonlijk gesprek. En als er onverhoopt geen match is dan kan ik u altijd koppelen aan een andere register strateeg. Heeft u de koffie klaar?

Cees Miedema is geaccrediteerd als Register Strateeg.

 

Plan een vrijblijvend gesprek