Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Waar sta jij als ondernemer en wat wil je bereiken?

ceesmiedema.nl | Interim & Sparringpartner MKB Familiebedrijven

Bedrijfsadviseur MKB | Register Strateeg™

Als Bedrijfsadviseur en gecertificeerd Register Strateeg™ maak ik gebruik van een Strategic Support Programme (SSP).

Het SSP biedt praktische ondersteuning aan ondernemers in het MKB bij het realiseren van hun doelstellingen, zowel op het persoonlijke als op het zakelijke vlak. Binnen het programma komen alle aspecten aan de orde die ondernemers in hun dagelijkse praktijk tegenkomen. Van marketing tot financiering, van inkoop tot personeel. Het programma richt zich met name op de ontwikkeling en de kansen van uw onderneming. De grote kracht ligt in de integrale aanpak van ‘vandaag en morgen’ en ‘uw onderneming en uw markt’, want deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het programma wordt specifiek op uw behoeften afgestemd, want iedere onderneming en iedere ondernemer zijn immers uniek.

Het programma bewijst zich iedere keer opnieuw. Corona gaf ook een duidelijk bewijs op dat gebied. De ondernemers die ik mag begeleiden blijven gefocust op hun strategie, stellen sneller de juiste prioriteiten en bleven resultaten behalen. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen?

Plan een vrijblijvend gesprek

Cees Miedema is geaccrediteerd als Register Strateeg™. Klik hier voor de inschrijving in het register.