Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Waar sta jij als ondernemer en wat wil je bereiken?

ceesmiedema.nl | Interim & Sparringpartner MKB Familiebedrijven

Bedrijfsadviseur (allround) voor MKB en familiebedrijf

Als Bedrijfsadviseur begeleid ik ondernemers in het MKB en familiebedrijf. Vanaf 2016 heb ik bewust gekozen om hier ondernemers bij te staan. De dynamiek blijft voor mij iedere keer heel bijzonder. Het is balanceren tussen enerzijds inhoudelijke gespreksonderwerpen over alle facetten van het bedrijf en anderzijds de familieverhoudingen en onderlinge verwachtingen van verschillende generaties. Vooral als er al meerdere generaties werkzaam zijn in het bedrijf. 

Mijn werkwijze typeert zich als concreet, slagvaardig en met gevoel voor de persoonlijke verhoudingen. Ik heb als Bedrijfsadviseur voor MKB en familiebedrijf dan ook respect voor wat de ondernemer en de familie heeft opgebouwd. Er is echter altijd ruimte voor ontwikkeling en verbetering. Dit kan bedrijfsmatig maar ook op persoonlijk vlak zijn. Vaak is het een combinatie van beide onderdelen. Daarom is voor mij wederzijds vertrouwen en respect voorwaardelijk voor een succesvolle  samenwerking. 

Ik ben nieuwsgierig naar uw onderneming en u als ondernemer.  Met mijn ondersteuning kiest u bewust voor een onafhankelijk kritisch klankbord. Ik ben dan ook niet verbonden aan een bancaire instelling of een specifieke branche. De kern van mijn aanpak is een intensieve samenwerking met de ondernemer op basis van vertrouwen. Alleen dan heeft mijn inzet op lange termijn effect.

Het doel op de lange termijn is en blijft een gezonde bedrijfsvoering. Focus, Grip en Koers in ondernemerschapEen bedrijf wat nog generaties lang in de familie behouden kan blijven. Dit realiseren we met een duidelijke FOCUS, GRIP op de cijfers en vasthouden aan de KOERS!  Samengevat gaan we samen onderzoeken waar de kracht van de onderneming, de familie en u als ondernemer ligt. We maken overtuigende plannen en gaan ze vervolgens omzetten in concrete acties.  We doen alles stap voor stap en in het tempo van u als ondernemer. Samen gaan we de gewenste verandering of vernieuwingen realiseren. Reeds meerdere ondernemers heb ik geholpen om (nieuwe) richting te geven aan hun zakelijke activiteiten. Om vervolgens met plezier, rust en uiteindelijk meer rendement te ondernemen.

Onder de noemer Focus, Grip en Koers werk ik intensief samen met andere onafhankelijke adviseurs. Er zijn altijd zaken waar ik ook niet gelijk een antwoord op heb. Maar met mij krijgt u de denkkracht van mijn partners

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Graag maak ik tijd voor een vrijblijvende kennismaking. Stuur mij een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.