Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

DISC analyse

DISC analyse, een acroniem voor Daadkracht (rood), Interactief (geel), Stabiel (groen), en Consciëntieus (blauw), biedt een gedetailleerd inzicht in individuele gedrags- en communicatiestijlen. Iedereen heeft er wel van gehoord! Maar wat kan je er nu echt mee?DISC analyse

Voor ondernemers in familiebedrijven of het MKB biedt de DISC analyse waardevolle inzichten. Het onthult bijvoorbeeld niet alleen hoe je als ondernemer bent maar ook hoe effectief je team is in de onderlinge communicatie. Soms brengt het verborgen talenten aan het licht die anders mogelijk onopgemerkt blijven. Bijna altijd maken betrokkenen positieve stappen in de persoonlijke effectiviteit! Dat kan als individu maar ook als team!

Deze DISC analyse onderscheidt zich door de wetenschappelijke onderbouwing. Bijna iedereen herkent zich in het geschetste profiel middels een korte vragenlijst. Het is dan ook geen oppervlakkige benadering, maar een instrument dat gebaseerd is op uitgebreid onderzoek en analyse. Hierdoor kunnen de resultaten als betrouwbaar en accuraat worden beschouwd, wat de waarde van de inzichten vergroot. Niemand wordt in een hokje. Deze DISC analyse geeft juist een genuanceerd beeld omdat vrijwel iedereen meerdere stijlen heeft. De een is meer aanwezig dan de ander.

Mijn primaire doelgroep omvat ondernemers, MBI- of MBO-kandidaten en managementteams in het MKB en familiebedrijven. Andere geïnteresseerde deelnemers zijn natuurlijk ook altijd van harte welkom! Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, effectievere samenwerking binnen je team, of een beter begrip van jezelf als ondernemer en persoon, de DISC analyse biedt concrete handvatten en waardevolle perspectieven.

 

DISC analyse aanbod:

  1. DISC  – INDIVIDUEEL

Ter voorbereiding ontvangt de deelnemer een link naar een vragenlijst. Na het invullen van de vragenlijst wordt een afspraak gemaakt. Tijdens het gesprek wordt DISC nader toegelicht, de persoonlijke rapportage besproken en krijgt deelnemer concrete inzichten voor het verbeteren van de eigen persoonlijke effectiviteit. Optioneel is een vervolggesprek binnen 2 weken voor het vaststellen van de persoonlijke ontwikkelpunten en bijbehorende plan van aanpak. Kosten: op aanvraag.

  1. DISC  – TEAMONTWIKKELING

Na de individuele DISC analyse geeft teamontwikkeling de noodzakelijke verdieping voor een effectieve samenwerking in groepen. In een- of meerdaagse sessies gaan we dieper in op de teamdynamiek in de verschillende werksituaties. Middels diverse actieve werkvormen verkrijgt het team nieuwe inzichten en krijgt het vervolgens concrete instrumenten aangereikt om de eigen effectiviteit te vergroten. Bijvoorbeeld voor management teams is dit feitelijk onmisbaar om goed samen te werken. Het resultaat is direct zichtbaar in de dagelijkse praktijk. Kosten: op aanvraag.

Ontdek ook de kracht van zelfinzicht en teamdynamiek met de DISC analyse. Neem vandaag nog de eerste stap naar een positieve verandering in jouw professionele en persoonlijke leven. Neem daarom snel contact met mij op en samen bespreken we de mogelijkheden.

 

Lees meer over DISC Factor.