Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Wat is jouw blind spot als ondernemer?

CeesMiedema.nl - Sparringpartner

Business Coach

Als ondernemer sta je er vaak alleen voor. Natuurlijk kun je goedbedoelde adviezen van bevriende relaties of je accountant krijgen. Maar ook zij overzien niet altijd het speelveld waarin je beweegt. En niet te vergeten de zichtbare- en onzichtbare familiebanden die besluiten complex maken. Dat gaat knagen en kan je onzeker maken. Doe ik het goed als ondernemer? Waar moet ik mij op richten om dit bedrijf succesvol te maken of te behouden? Naast de onderneming heb je indirect te verantwoordelijkheid voor het welzijn van meerdere gezinnen.

Het is dan zoveel prettiger om de beschikking te hebben over een onafhankelijke sparringpartner, die alle facetten van het ondernemerschap heeft gezien. Iemand die ervaring meeneemt van de tientallen bedrijven waarin bij gewerkt heeft, geadviseerd heeft of als interim actief is geweest. Een persoon die niet meegaat in oude patronen of werkwijzen, los staat van het verleden en 100% onafhankelijk buiten de familie staat. Iemand die problemen of vraagstukken vanuit een nieuw perspectief kan benaderen. Iemand die een eerlijke spiegel kan voorhouden aan jou als ondernemer.

De ervaring leert dat deze rol met de tijd groeit. Ik leer jou als ondernemer, maar ook als persoon kennen. Met als doel jou en je onderneming verder te helpen. En mochten er zaken zijn waarop ik het antwoord niet gelijk heb, dan heb ik toegang tot een uitgebreid netwerk, zodat we altijd tot een oplossing komen. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor een kennismakingsgesprek, zodat ik jou aan het eind van het gesprek kan adviseren welke mogelijkheden er zijn en of ik jou daarbij kan helpen