Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Wat kan een interim manager jou als ondernemer in het MKB brengen?

Interim manager

Interim Management – Bedrijfsleider

Ben je ondernemer van een MKB of familiebedrijf? Heb je vernieuwende ideeën of krijg je noodzakelijke veranderingen niet gerealiseerd? Uit ervaring weten we dat ondernemers hier tegen de spreekwoordelijke muren kunnen oplopen. Mogelijk is ondersteuning door een interim management rol dan een interessante optie voor jouw bedrijf. 

Mogelijk vlakt de omzetgroei al af, verslechtert het rendement, zijn klanten ontevreden en krijgen jij en je medewerkers de omslag niet gerealiseerd. Of andersom, het gaat heel goed en je kan de groei onvoldoende in je bedrijf borgen. En je hebt een tijdelijk capaciteitsprobleem. Dit kan leiden tot risicovolle situaties en jou als ondernemer veel geld kosten. Nog los van de spanning en stress die het oplevert

Middels mijn inzet als interim manager- bedrijfsleider help ik ondernemers dit aan te pakken in en met het bedrijf. Want niet, of te laat ingrijpen heeft vaak nadelige gevolgen. Mijn methodische aanpak grijpt diep in op alle facetten van de bedrijfsvoering in een MKB of familiebedrijf. Van daaruit bepalen we samen de gewenste koers en het bijbehorende traject. Met gevoel voor de menselijke verhoudingen ga ik voor jou aan de slag.  Stapsgewijs en structureel werken we aan zichtbaar resultaat. Afhankelijk van de situatie is dat 1 tot 3 dagen per week op locatie en 24/7 bereikbaarheid. 

Als bedrijfskundige ben ik een heel breed inzetbaar. Uit ervaring blijkt dat ik snel tot de kern kan komen en me aanpas aan nieuwe situaties. Mijn werkwijze is erop gericht om veranderingen duurzaam te verankeren in je bedrijf. Met respect voor het verleden en gericht op de toekomst. Vervolgens draag ik het over aan jou, een medewerker of gaan we een externe kandidaat werven.

Het vervullen van een interim management rol kan ook bij tijdelijke afwezig door ziekte op openstaande vacature.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?