Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Wat kan een interim manager jou als ondernemer in het MKB brengen?

Interim manager

Interim Management

Wat wil jij als ondernemer van een MKB of familiebedrijf bereiken?  Een vernieuwing of verandering maar krijg je het niet gerealiseerd?

Daalt de omzet ondertussen, verslechtert het rendement, zijn klanten ontevreden en krijgen jij en je medewerkers de omslag niet gerealiseerd? Of andersom, het gaat heel goed en je kan de groei onvoldoende in je bedrijf borgen. Beide kunnen leiden tot risicovolle situaties en jou als ondernemer veel geld kosten. Nog los van de spanning en stress die het oplevert

Middels een “interim rol” help ik ondernemers dit structureel aan te pakken in en met het bedrijf. Want niet, of te laat ingrijpen heeft vaak nadelige gevolgen. De methodische aanpak grijpt diep in op alle facetten van de bedrijfsvoering in een MKB of familiebedrijf. Van daaruit bepalen we samen de gewenste koers en het bijbehorende traject. Met gevoel voor de menselijke verhoudingen ga ik voor jou aan de slag.  Stapsgewijs en structureel werken we aan zichtbaar resultaat. Afhankelijk van de situatie is dat 1 tot 3 dagen per week op locatie en 24/7 bereikbaarheid. 

Als bedrijfskundige ben ik een heel breed inzetbaar. De interim rol kan ingevuld worden op gebied van algemeen management, online en offline marketing, verkoopactiviteiten, productie aansturing, logistiek management of financieel management.  Mijn werkwijze is erop gericht om veranderingen duurzaam te verankeren in je bedrijf. Met respect voor het verleden en gericht op de toekomst. Vervolgens draag ik het over aan jou, een medewerker of gaan we een externe kandidaat werven.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op en we gaan samen vrijblijvend overleggen waar het bedrijf staat en waar de behoefte ligt.