Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
Terug naar projecten

Afsluiting van een bewogen periode!

Bedrijfsadviseur gedurende 7 jaren en 1 dag!

Op 6 maart 2016 stapte ik als bedrijfsadviseur het kantoor van Johan Oberink binnen aan de Paltrokstraat in Zaandam. En 7 jaar en 1 dag later krijg  ik de eer om namens Johan de overdracht van de aandelen aan CoatR af te ronden. En dat gebeurt dan toevallig op 7 maart 2023! In de tussenliggende periode is er ontzettend veel gebeurd. “Never a dull moment” hebben we regelmatig tegen elkaar gezegd….. en daarin is niets van gelogen!

Als bedrijfsadviseur (en soms in de rol coach of interim manager) heb ik de ondernemer en zijn directeur Lester mogen bijstaan in hele roerige tijden. Vanuit een bijna faillissement hebben we het bedrijf gestaag laten groeien. Met de spreekwoordelijke stip op de horizon waarbij het bedrijf overgedragen of overgenomen zou gaan worden. Een periode waarbij ik van een bedrijfsadviseur ben geworden tot de vertrouwenspersoon van de ondernemer. Samen hebben we voor hele moeilijke opgaven gestaan. Met wederzijds respect, gestructureerd en met het juiste (ondernemers-)gevoel hebben we gewerkt aan de oplossingen. Nu staat er een gezond bedrijf met betrokken collega’s onder de bezielende leiding van Lester Claassens.

Het werd tijd voor Johan Oberink om het stokje over te dragen. Het is mooi voor de ondernemer om te zien dat zijn kindje Schoen BV nu samen verder gaat met CoatR in Heerhugowaard. Het oude bedrijfspand van Schoen BV aan de Paltrokstraat zal komend jaar door Blue Banner ontwikkeld worden voor woningbouw! Mijn taak zit er bijna op maar het contact zal blijven. Van een zakelijke relatie is de onderlinge band heel persoonlijk geworden. Het is een voorrecht om een ondernemer, zijn vrouw en stiefzoon van zo dichtbij mee te mogen maken en uiteindelijk te zien dat we samen resultaat behalen.

Oprecht ben ik trots op wat we samen gepresteerd hebben. Stilstand is de spreekwoordelijke achteruitgang. Vanaf april ga ik dan ook met veel enthousiasme Nick Lenders (de nieuwe eigenaar) en Lester Claassens helpen met de nieuwe uitdagingen die op hun pad komen in het ondernemerschap.

Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Neem dan contact met mij op!

Vraag informatie aan!