Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
Terug naar projecten

Gesprekspartner van de MKB ondernemer

Dus jij bent de coach of bedrijfsadviseur!” Het is geen vraag maar een opmerking die ik regelmatig naar mijn hoofd geslingerd krijg als ik langer rondloop bij een ondernemer in zijn bedrijf. Dat klopt! Gelukkig wordt het vaak gevolgd door een compliment van de partner, familielid of een medewerker. Dat zijn voor mij hele waardevolle momenten.

Eerlijk is eerlijk. Vooraf is er vaak scepsis over de nut en noodzaak van een externe coach of adviseur. Daar loop ik natuurlijk ook tegenaan. Er is wildgroei in onze beroepsgroep. Het effect van onze inzet is niet altijd direct in de cijfers terug te zien. En dan is er vaak ook weerstand in de organisatie voor mogelijke verandering. Het buikgevoel van de ondernemer is bepalend in de opstartfase. Kan jij je me echt helpen? Vertrouw ik jou en sta ik echt open voor ondersteuning van jou als persoon?

Mijn aanpak is voor mij heel eenvoudig. Met mijn bedrijfskundige achtergrond schakel ik eenvoudig tussen enerzijds inhoudelijke vraagstukken en anderzijds persoonlijke vaardigheden & gedrag. Bedrijfsopvolging, teamontwikkeling, mediation bij conflicten, strategische koerswijziging, doorstart na faillissement, MT-sessies leiden, investerings- en financieringsvraagstukken, commerciële organisatie herinrichten, bedrijfsbeëindiging of bedrijfsverkoop zijn zomaar een paar inhoudelijke onderwerpen waar ik in thuis ben.

Een goed advies is nog niet zomaar uitgevoerd. Er zijn veel zichtbare en onzichtbare barrières die worden opgeworpen door de factor mens. Daar ligt waarschijnlijk mijn onderscheidende vermogen. Het inschatten van situaties en aanspreken van mensen op gedrag en handelingen. Met als doel om samen in beweging te komen en resultaten te boeken. Voor een methodische aanpak is een DISC-assessment standaard onderdeel van een begeleidingstraject.

Ben je nu al nieuwsgierig geworden? Wil je het in 2024 als ondernemer eens anders aanpakken en gun je jezelf een objectieve onafhankelijke gesprekspartner? Graag maak ik tijd voor een vrijblijvende kennismaking

En volg mij ook op LinkedIn waar in de komende periode mijn relaties aan het woord komen. Klik hier

Gesprekspartner van MKB ondernemers

Vraag informatie aan!